Jeg gik selv ned med stress, så jeg VED, hvordan det er at være indeni og kigge ud...

Når vi går ned med stress eller depression, er det fordi, vi ikke kan høre, hvad vor egen sjæl siger til os selv.

Jeg har lavet en lille video om, hvordan det er, jeg arbejder med stress, og hvordan man på en rolig, men dybdegående proces, kan komme godt rustet ud på den anden side.

Jeg har selv været hårdt ramt med stress i et år. Jeg VED, hvordan det er at være indeni og kigge ud….

Hvor hårdt det er på en gang at skjule, hvor dårligt man i virkeligheden har det, skjule, når der er ord, der pludselig forsvinder ud af ens ordbog og sveden springer frem, mens hjernen arbejder på højtryk for at finde et nyt erstatningsord. Den dårlige samvittighed overfor sin familie eller kollegaer, og hver morgen vågne op og tænke – ”jamen i dag har jeg det meget bedre”, – kun for at finde ud af, – at det har man bare overhovedet ikke.

Som jeg nævner i videoen, er det langt nemmere at sidde med et brækket ben i gips – det er forståeligt for andre, og der er en deadline på, hvornår man er sig selv igen, – det er der IKKE, når man er gået ned med stress. Uvisheden om, hvornår man er sig selv igen – eller om man bliver det – er svær at deale med.

Spørgsmål eller tvivl? Ring eller skriv til Anne-Dorte Wæver på: Telefon: 2728 7335 Mail: adw@annedortewaever.dk Ønsker du at booke en samtale eller behandling, så kan du finde ledige tider her:

Samtaler og behandlinger

Nyhedsbreve

Hovedet på blokken

Hold øje med blokken!
Kommer snart…

Kontakt

Ring eller skriv til Anne-Dorte Wæver:
Telefon: 2728 7335
Mail: adw@annedortewaever.dk

Anne-Dorte Wæver
Suomisvej 2
1927 Frederiksberg C

KONTAKT Anne-Dorte Wæver Suomisvej 2 1927 Frederiksberg C +45 2728 7333 adw@annedortewaever.dk Link til Google maps: FIND OS HER

       FØLG MIG HER…

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Du modtager 1-2 nyhedsbreve pr. måned med inspiration, ideer og gode tilbud

Tak - du er nu tilmeldt nyhedsbrevet!