At komme videre i livet...

Om coaching


Har du en længsel efter at komme videre med dit liv, men ikke ved hvordan, så ring til Anne-Dorte i dag på mobil 27287335 – og få en gratis indledende samtale.

Når det vi viser i den ydre verden ikke stemmer overens med det vi mærker i vores indre, opstår en ”mislyd” der kommer til at fylde mere og mere.

Længslen efter at finde ”hjem” og finde ind til det, vi virkelig går og søger efter; AT GØRE OG VÆRE – vokser sig større og større. Vi mærker et hul i maven, utilfredshed, ked af det eller vrede – men ofte ved vi ikke, hvordan vi skal tage fat, eller også tør vi ganske simpelthen ikke.

Når vi tør være den, vi er, med det temperament og de kompetencer vi har med os, sammen med vores livshistorie, som er en erfarings kompetence vi skal bruge, – først da bliver vi stærke, robuste, glade mennesker der gror i ro og på den måde det er tiltænkt.

Men tro mig – jeg har ALDRIG nogen sinde hørt om nogen, der har fortrudt arbejdet med at finde ”hjem” – tværtimod – så er det mere, ”hvorfor gjorde jeg det ikke noget før?”

”Anne Dorte er lys, venlig og imødekommende – og meget, meget dygtig til det, hun beskæftiger sig med.
Anne Dorte sporede sig lynhurtigt ind på den problematik, jeg kom for at få hjælp til.
Det var mageløst dejligt at komme til den afklaring, jeg opnåede ved behandlingen og fik dermed ro i sindet.
Ud over coaching valgte jeg at få ansigtszoneterapi.  Waw .. det var fantastisk!  Lindrende og samtidigt mentalt forløsende. Tusinde tak Anne Dorte!
Signe F., Frederiksberg

Hvad er coaching?
Coaching er en proces, der lukker op for det enkelte menneskes eller virksomheds ressourcer og genfinder de kompetencer og redskaber, der er brug for til at fjerne irrelevante begrænsninger og hæmmende overbevisninger.

Coaching er en positiv, handlingsorienteret dialog, som tager udgangspunkt i konkrete og specifikke udfordringer. I coaching handler det om “at gå på opdagelse”, åbne udviklingsmuligheder og skabe flow og sammenhæng ud fra de nuværende ressourcer.

Mange mennesker eller virksomheder har deres opmærksomhed rettet mod, hvad de ikke vil og ikke kan. I coaching sætter jeg fokus på, hvad du i virkeligheden gerne vil og hvad du har mulighed for. Derved bliver der skabt en positiv og dynamisk “aura”, som vil præge omgivelserne og din sociale sfære.

Coaching handler ikke kun om at få ønsker indfriet, men også om bevidste fravalg, selverkendelse og prioritering.

En coach kan populært kaldes en katalysator og sparringspartner, der hjælper, så der bliver overensstemmelse mellem, hvad man virkelig gerne vil og hvad man reelt gør.

Hvem benytter sig af coaching?
Alle der er motiveret og har lyst til at gennemføre de ændringer, der skal til, for at opleve og mærke det liv man ønsker udfolde sig.

Du kender sikkert oplevelsen af, at være utilfreds med dér, hvor man er lige nu…og den tilknyttede frustration, – for eksempel når man ikke kan ‘få fat på’, hvad man skal gøre eller hvordan man kommer derhen, hvor man virkelig gerne vil være. Det er her coaching kommer ind som arbejdsredskab.

 Hvilke emner egner sig?
Det vil ofte handle om personlige værdier og erkendelser indenfor alle livets områder – såvel det private som professionelle arbejdsliv. Stort set alle emner egner sig og intet er for småt, idet selv en lille ændring eller justering i hverdagen kan have stor betydning.

Eksempler:

 • Skabe sammenhæng og flow i livet – finde ud af hvad man virkelig vil med livet eller karrieren
 • Opdage nye dybder og kvaliteter
 • At træffe vigtige beslutninger
 • Mønsterbrydning og farvel til vanetænkning
 • Forbedring af relationer til andre – parforhold, børn/delebørn, kollegaer, kunder, samarbejdspartnere o.a.
 • Opnå ro og overblik i stedet for stress og følelsen af at være presset og udbrændt
 • Nye udfordringer
 • Balance mellem privatliv og arbejdsliv, for enkeltpersoner, for teams eller for hele virksomheder

Hvad er målet med coaching og hvad får man ud af det?
Udgangspunktet er de udfordringer du står med lige nu – store som små. Målet er at få skabt ro og overblik, så du mærker din egen energi og tør bruge dine kompetencer.

Du står måske ved en skillevej, har mistet overblikket i en stresset hverdag, er utilfreds med jobbet, kollegaer eller parforholdet. Måske kender du svarene allerede, men er usikker og har brug for at vende nogle ting med en uvildig,der kan hjælpe dig med at se det bedste i dig og få det frem.

Det man personligt får ud af det, når man går 100% ind i processen, er en indre klarhed og ro, som bringer større selvtillid, glæde og energi ind i hverdagen.

Hvordan foregår en coachingsession?
En session tager typisk 1,5 time. Med udgangspunkt i din konkrete situation og de problematikker, der fremkommer, justeres fremgangsmåden i takt med udviklingen og paratheden til forandring. Jeg hjælper dig til at opdage og genkende mønstre og forhindringer og hvordan du kan arbejde med dem. Sammen finder vi en realistisk strategi og tidslinie for forandringsprocessen.

Ved hjælp af en struktureret dialog hjælper jeg til:

Afklaring og erkendelse af:

 1. En dybere og mere reel forståelse af den nuværende situation.
 2. Hvad der giver mening i de givne præmisser.
 3. Hvordan du kommer dertil, hvor du gerne vil være.

Imellem sessionerne vil der være hjemmearbejde! For selv om nye indsigter og impulser vil opstå i selve sessionerne, vil du få redskaber til at arbejde videre med i perioden mellem sessionerne, så processen er i kontinuerlig bevægelse og udvikling.

Sådan kommer du/I i gang:
Find ud af, om coaching er en udviklingsmetode, som passer til dig. Hvis du er i tvivl er du altid velkommen til at ringe til mig på 2728 7335 og høre nærmere. Er du klar til at indgå i et udviklingsforløb så bestil din første tid nu…enten på telefon, på mail: adw@annedortewaever.dk, eller bestil tid på online booking.

Det er min erfaring, at det giver størst gevinst at committe sig til et vist antal gange. Derved bliver processen mere fokuseret og fører til et mere seriøst resultat.

Spørgsmål eller tvivl?
Ring eller skriv til Anne-Dorte Wæver på:
Telefon: 2728 7335
Mail: adw@annedortewaever.dk

Ønsker du at booke en samtale eller behandling, så kan du finde ledige tider her:

Samtaler og behandlinger

Nyhedsbreve

Hovedet på blokken

Hold øje med blokken!
Kommer snart…

Kontakt

Ring eller skriv til Anne-Dorte Wæver:
Telefon: 2728 7335
Mail: adw@annedortewaever.dk

Anne-Dorte Wæver
Suomisvej 2
1927 Frederiksberg C

KONTAKT

Anne-Dorte Wæver
Suomisvej 2
1927 Frederiksberg C

+45 2728 7333
adw@annedortewaever.dk

Link til Google maps:
FIND OS HER

       FØLG MIG HER…

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Du modtager 1-2 nyhedsbreve pr. måned med inspiration, ideer og gode tilbud

Tak - du er nu tilmeldt nyhedsbrevet!