Lidt om mig


Min baggrund
Jeg er uddannet psykoterapeut, coach, ansigts refleksterapeut og er certificeret instruktør/underviser for Lone Sørensen i Danmark bla. specialet “Børn med særlige behov og mindre dysfunktioner”. Derudover underviser jeg i flere kurser indenfor refleksterapien og udbyder workshops, med hovedvægt på selvudvikling. 

Uddannelse og kurser
Jeg har en socialpædagogisk uddannelse og 30 års erfaring med at arbejde med mennesket i centrum.

–      1985: Socialpædagog fra Statens Pædagogiske Seminarium.
–      1990: Bach’s blomsterterapeut, Under Elmene
–      1998: Psykoterapeut fra Specular, Århus
–      2005: Startede selvstændig virksomhed
–      2007: Certificeret life- og businesscoach fra Sofia Manning, Manning Inspire Inc.
–      2008: Certificeret stresscoach fra AS3 Work&Care.
–      2012: Ansigts Refleksterapeut med speciale i klienter med særlige behov.
–      2013 Certificeret instruktør i Danmark for Lone Sørensen.

Derudover har jeg arbejdet med sparring, supervision, forældresamtaler, neuropædagogiske kurser og forløb.

Ansigts Refleksterapi
Lysten til at arbejde med mennesker har ført mig videre i arbejdet med Ansigts Refleksterapi. Metoden har vist mig, hvordan den er med til at åbne op for flere parametre og virkningsfulde kombinationsmuligheder i arbejdet med mennesker. Coaching og Ansigts Refleksterapi er en virkningsfuld kombination især til behandling af stress og depressioner, og giver gode, effektive og holdbare resultater.

Børn med særlige behov har altid i mit arbejde som socialpædagog haft en stor plads i mit hjerte. Det er da helt naturligt for mig at arbejde med børn, og at bruge Ansigts Refleksterapien som en virkningsfuld stimulering til de børn, der lider af dysfunktioner.

Inspiration
Inspiration, sparring og selvudvikling får jeg gennem supervision, kurser, mine netværksgrupper, familie og venner. Det er en stor del af mit liv og fuldstændig uundværligt for mig. Jeg sætter en ære i at “tage min egen medicin” og være skarp i forhold til de mennesker og udfordringer, som jeg skal hjælpe.

For mig er det væsentligt at arbejde med “det hele menneske”, så der bliver overensstemmelse mellem tanker, følelser og handlinger. På den måde bliver vores ressourcer åbenlyse og brugbare i vores individuelle livsproces.

Vil du læse mere om, hvad der inspirerer mig, og hvad jeg brænder for, så klik her: At få sjælen til at smile.

Privat
Jeg er gift med en dejlig mand, og har to skønne døtre og dejlige svigersønner – og har også fået ærestitlen: mormor! Vi bor alle i København, og sammen nyder vi livet i byen og ved stranden i vores sommerhus.

Spørgsmål eller tvivl?
Ring eller skriv til Anne-Dorte Wæver på:
Telefon: 2728 7335
Mail: adw@annedortewaever.dk

Ønsker du at booke en samtale eller behandling, så kan du finde ledige tider her:

Samtaler og behandlinger

Nyhedsbreve

Hovedet på blokken

Hold øje med blokken!
Kommer snart…

Kontakt

Ring eller skriv til Anne-Dorte Wæver:
Telefon: 2728 7335
Mail: adw@annedortewaever.dk

Anne-Dorte Wæver
Suomisvej 2
1927 Frederiksberg C

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Du modtager 1-2 nyhedsbreve pr. måned med inspiration, ideer og gode tilbud

Tak - du er nu tilmeldt nyhedsbrevet!