Japansk Lifting

Den Originale metode


Japansk Lifting

Luksusbehandling der løfter, glatter og afspænder ansigtet – uden kirurgi.

Japansk Lifting er en ny og unik metode inden for naturlig ansigtsløftning – udenkirurgi. Teknikken er udviklet i Japan og benytter det nyeste indenfor hud- og vævsopstrammende teknikker i en kombination af dybdegående massage, ansigtszoneterapi, akupressur og lymfedrænage.

 

Det ydre:
Japansk Lifting løfter, glatter og afspænder ansigtet, så der opnås en større spændstighed og vitalitet i huden. Massagen virker forbyggende og forsinker ansigtets naturlige ældning. Ved at dræne ansigtet for væskeophobninger udglattes ansigtets små hævelser og de fine linier reduceres, da spændinger i muskler og væv frigives. Ansigtet får e indre glød og klar udstråling. Med japansk lifting ser du resultater allerede efter første behandling.

 

Det indre:
Ved stimulering af 24 akupunktur punkter påvirkes kroppens energi system. Man oplever gennem behandlingen en fantastisk dybdeafstressende tilstand i kroppen og i sindet – og dermed en forbedring af dit generelle velbefindende.

 

Behandlingen inkluderer:
Dybderensning, eksfoliering, fugtgivende, opstrammende maske og efterbehandling med en næringsrig serum og en fugtgivende dagcreme. Den unikke sammensætning stimulerer nye celler, så huden føles fastere, glattere og mere spændstig. Massagen afsluttes med håndmassage.
Efter behandlingen, som varer ca. en time og et kvarter, vil du opleve en harmonisk balancegang mellem et smukt ydre og et afstresset indre. Du vil opleve en meget behagelig behandling, hvor din hud bliver grundigt og skånsomt gennemarbejdet af de forskellige massage teknikker der anvendes.

 

Det du kan opnå med Japansk lifting:
  • Dybde afstressende for krop og sind.
  • Forebyggelse af sygdomme og stress.
  • Indre glød og klar udstråling.
  • Opstramning af ansigthuden.
  • Mindske de fine linier og hævelser i ansigtet.
  • Reducere misfarvninger og poser under øjnene.

Allerede efter den første behandling vil du se en forbedring og mærke en forandring. For det bedste resultat anbefales 10 gange med en uges mellemrum.

Pris pr. behandling for ca. en time og et kvarters varighed er kr.650,-
Klippekort 10 behandlinger kr. 6000.-