Mønster- og vanebrydning

Kender du følelsen af at gå rundt med en konstant utilfredshed?

Mange mennesker laver indimellem overspringshandlinger for i et kort øjeblik at kunne føle sig lykkelige eller kalde sig lykkelige. Men sidder alligevel tilbage med følelsen af utilfredshed og en uro over, at ville “noget andet” men ved ikke lige, hvad “noget andet” er, eller “det var ikke lige dét, det skulle være”, men kan bare ikke finde ud af, hvad det så er, der skal til.

Det kan også være, at dit mønster er, at du kommer til at trække dig i situationer, hvor du i virkeligheden skulle handle, – at det lige præcis er i handlingens momentum, at dine resurser ligger og venter på dig.

Hvilke konsekvenser får det for dig i dit liv, hvis du bliver ved med at sabotere dig selv med overspringshandlinger – hvad vil det til gengæld give dig, hvis du går imod dine vaner og begyndte at bryde nogle af dine mønstre?

Hvad er det der forhindre dig?

Hvilke mønstre – både de positive og de negative – har din historie skabt?

Det er kun dig der allerinderst inde kender svarerne.

Jeg vil med glæde hjælpe dig med at forvandle de situationer, hvor dine mønstre og vanetænkning forhindre dig i at handle i overensstemmelse med din indre fornemmelse og råstyrke. Få fat i DIN styrke og stå iblandt dine nærmeste og dine kollegaer som DIG og mærk, hvor skønt befriende og energi fyldt det er.