Cookies

Vi bruger cookies – det har vi det godt med. En cookie er et lille stykke tekst, som der bliver lagt i din browser. Cookies gør interaktionen mellem brugeren og websiden hurtigere og nemmere. Uden cookies ville det være besværligt at f.eks. tilføje et produkt til en indkøbskurv på en webshop, eller at personliggøre en weboplevelse.

Overordnet bruges cookies til at gøre weboplevelsen effektiv og rar for brugeren. Desuden er det en rigtig smart teknik til at tracke brugerens adfærd, og forbedre besøgsoplevelsen. Et værktøj som bruges meget, er f.eks. Google Analytics, som registrerer ting som f.eks. din browser type, geografiske oplysninger, hvad du ser på websitet, mm. Redskabet benytter mange til at forbedre deres hjemmesider med, så den besøgende får en bedre oplevelse.Det er et lovkrav at man synliggøre brugen af cookies, så det gør vi her med.Hvad bruger vi cookies til, og hvem har adgang til informationerne.Hos os bruger vi cookies til at lave statistik og analyse via Google Analytics. Datane benytter vi til at forbedre besøgsoplevelsen på vores website. Vi fører statistik over:

  • Brugerens geografi.
  • Hvordan brugeren er kommet til vores website.
  • Hvad brugeren benytter på vores website.
  • Hvor lang tid siden benyttes, og hvilke sider gæsterne falder fra på.
  • Browsertype.
  • Hvilken enhed (Mobil, PC, Tablet, Mac, mm)

Alle disse data er anonyme, og vi har ikke adgang til personlige oplysninger.

Oplysningerne er kun tilgængelig til intern brug, og vil aldrig blive videresolgt.

Som bruger kan man blokere og slette cookies.

Det er forskelligt fra browser til browser, hvordan du kan slette din cookies. Browser indstillingerne, eller ved at benytte genvejstaster.

I alle nyere browsere kan du bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete til at slette dine cookies.

Vil du helt blokere cookies, så kan dette også gøres via browser indstillingerne. Men vi vil ikke anbefale at du vælger denne løsning.

Kontaktinformationer:
Anne-Dorte Wæver

Overgade 14, 2 th
5000 Odense C

Sankt Knuds Vej 36, 2.
1903 Frederiksberg

Tlf: +45 2728 7335
adw@annedortewæver.dk

De personoplysninger som der bliver indsamlet på siden.

Vi indsamler personoplysninger når du kontakter os, f.eks. hvis du vil bestille et af vores produkter, og udfylder vores formular. Personoplysningerne vil aldrig blive videregivet til tredjepart. Der bliver ikke opsamlet nogle personoplysninger, medmindre du selv har givet os informationerne, f.eks. i forbindelse med en henvendelse via vores kontaktformular. Personoplysningerne bruges til at give dig svar på din henvendelse.

Rettigheder og beskyttelse af de registrerede informationer.

Vi følger persondataloven, og opbevarer dine personlige oplysninger fortroligt og sikkert. Vi gennemgår løbende sikkerheden på vores servere, og sikrer at dine informationer bliver håndteret forsvarligt. Men vi kan aldrig 100 % garanterer sikkerheden, da der altid vil være en risiko for at andre påtvinger sig uberettet adgang til oplysnigerne. Derfor er du hermed gjort opmærksom på, at når du har afgivet dine personlige oplysninger, så er det på eget ansvar.