Terapiformen

482937_416812455046205_1113619079_n

SE MEGET MERE PÅ MIN NYE HJEMMESIDE: CENTER FOR REFLEKSTERAPI

Læs mere om terapi formen herunder:

Man har i mange tusind år brugt Ansigts Refleksterapi og kendt til fordelene ved denne stimulering som en fremragende behandlingsmetode.

Ansigts Refleksterapi er en behandlingsteknik der fra meget gammel tid opstod i østen. Senere har man konstateret at også de gamle ægyptere har brugt trykterapi under fødderne, på hænderne og i ansigtet, som helbredende metode. I begyndelsen af det 20.århundrede kom refleksologien til vesten og siden er Ansigts Refleksterapi blevet til en teknik der er blevet mere og mere populær behandling til voksne og børn.
Stimuleringen kan udføres lige fra fødslen og hele livet igennem.

Ansigts Refleksterapi en naturlig vej til et bedre og sundere liv. Både nyfødte og større børn har fysiske og psykiske fordele ved at modtage refleksologi og stimuleringen fremmer opvæksten, lindre smerter, øger velbefindende og immunforsvaret.

SE MEGET MERE PÅ MIN NYE HJEMMESIDE: CENTER FOR REFLEKSTERAPI

Det er dokumenteret, at når spædbørn får denne terapi undgås f.eks. kolik, barnet tager bedre på i vægt og sover roligere.
Det er fordi enhver berøring har en reducerende indvirkning på produktionen af stresshormonet cortisol og virker øgende på produktionen af anti-stesshormonet.
Medicinsk Universitet i Miami har i samarbejde med Medicinsk Universitet i Stockholm forsket i berøringens betydning og det er bevist at berøring er et vigtigt led i enhver form for helbredelse. Både raske og syge børn har brug for berøring.
Berøring er lige så vigtigt som næring, derfor behøver raske børn Ansigts Refleksterapi som en præventiv stimulering og syge børn for at styrke alle kroppens funktioner.

Instituttet for Ansigts Refleksterapi – og Temprana Terapi i Barcelona har igennem 20 år afprøvet virkningen af berøringskoncept hos syge børn ved anvendelse af refleksologi teknikker med mange positive resultater. Ansigts Refleksterapi har vist sig at være et perfekt supplement til kræftramte børn og andre alvorlige sygdomme.

Kirurg og specialist i kræft hos børn, Dr. Bibiana Carasco, har på hospital “San Juan de Dios” i Barcelona, Spanien, gennemført et indtil nu 3 år langt forsøg, hvor det bekræftes at Ansigts Refleksterapi har en lindrende virkning hos børn med kræft, både når det gælder den fysiske og psykiske tilstand samt at refleksologi har en særdeles positiv indvirkning på bivirkninger efter kemoterapi og anden medicinsk behandling. Forsøgene bekræfter at de børn der har modtaget terapi kommer sig hurtigere efter kirurgisk indgreb, blodanalyser bekræfter at kroppens immunforsvar normaliseres hurtigere og bedre efter kemoterapi.
Desuden beskriver Dr. Bibiana Carasco at børn, der bliver behandlet med refleksologi, er gladere, har bedre appetit og sover bedre.

Ansigts Refleksterapi er en kærlig berøring som forældre selv kan udfører i hjemmet eller under de mange timer de ofte tilbringer på hospitalet under et barns indlæggelse.

Undervisningsmaterialet anviser en simpel og nem måde at behandle dit barn på i sammenarbejde med og under anvisning af en Ansigts Refleksterapi konsulent.

SE MEGET MERE PÅ MIN NYE HJEMMESIDE: CENTER FOR REFLEKSTERAPI