Ansigts Refleksterapi

Ansigts Refleksterapi

SE MEGET MERE PÅ MIN NYE HJEMMESIDE: CENTER FOR REFLEKSTERAPI

Ansigts-Refleksterapi er en terapeutisk metode til bearbejdning af årsagen til kroppens organiske, fysiske og psykiske ubalancer.

Ansigts-Refleksterapi egner sig til behandling af eks.; stress, hovedpine og migræne, skævheder i ansigtet efter hjerneblødninger, hormon ubalancer, barnløshed, tarmsygdomme, gigt former, søvnløshed, fysiske smerter, urolige børn mm.

Da man med denne metode kan påvirke centralnervesystemet direkte, er det muligt at opnå målrettede samt præcise og hurtigt virkende resultater.

SE MEGET MERE PÅ MIN NYE HJEMMESIDE: CENTER FOR REFLEKSTERAPI

Ansigts-Refleksterapi (ansigtszoneterapi) er en ny og moderne behandlingsteknik, hvor hele kroppen via reflekszoner og punkter i ansigtet behandles for symptomer/sygdomme og derved bringes i balance.

Med Ansigts-Refleksterapi er det muligt at opnå forbedringer for alle symptomer/sygdomme, muskelsmerter og spændinger samt stressrelaterede problemer. Samtidig kan behandlingen anvendes som led i genoptræning ved alle typer hjerne- og neurologiske dysfunktioner, idet Ansigts Refleksterapi er grundpillen i et langt større specielt behandlings- system, sammensat og videreudviklet på baggrund af meget gammel og helt ny viden fra hele verden inden for refleksterapi.

Formålet med at anvende denne specielle terapeutiske metode, er ikke alene at forebygge sygdomme, men via bearbejdning af reflekszoner og punkter i ansigtet behandles årsagen til, at sygdom opstår, og det er muligt at afhjælpe skader i hele kroppen/hjernen.

Behandlingen udføres ved manuel stimulering af punkter og zoner på hudoverfladen i ansigtet. Ved hjælp af denne terapi er det muligt først, at analysere og derefter afbalancere de organer, hvor der ligger en ubalance.

Ansigts-Refleksterapi forbedrer alle kropsvæskernes kredsløb således, at både hjerne, organer, muskler, hormon – og nervesystem fungere bedre. Det betyder, at både den indre og den ydre krops vilkår forbedres og dermed også ansigtshuden.

Det er ingen forudsætning for en ansigtszoneterapibehandling, at man er syg. Mange går rundt med forskellige u balncer i kroppen uden at vide det og vil derfor mærke et markant større velvære efter en behandling.

Herunder udtalelser fra klienter, som jeg har lyst til at dele;

”Min sukker trang er kommet under kontrol – nu kan jeg spise lidt uden at gå amok i slik eller kage”.

”Jeg kan sove hele natten uden at vågne.”

”Jeg har tabt mig.”

”Min gigt mærker jeg ikke noget til”

Klient med Kollagen Collitis;”jeg har fået helt ro i maven, væk er mine mavekramper og ikke flere udbrud.”

”For første gang i flere år kan jeg mærke glæde – ligefrem en lykke følelse indeni.”

”Skævheden i mit ansigt er væk og følelsen i min ”døde” side er kommet tilbage.”

”Min allergi er ikke kommet i udbrud nær så kraftigt denne sæson”. O.a

 Pris pr. behandling á 75 minuters varighed kr. 550.-

Anne- Dorte Wæver er instruktør i Danmark for Lone Sørensen i kurset “Børn med specielle behov”.

 

Lone Sørensen fortæller om ansigtszoneterapi i Naturligvis:

Tekst af udvikler af ansigtszoneterapeut Lone Sørensen, Direktør for refleksterapi instituttet i Barcelona:

Ansigtszoneterapi er en terapeutisk metode til bearbejdning af årsagen til kroppens organiske, fysiske og psykiske ubalancer og fejlfunktioner. Terapien udføres ved manuel stimulation af punkter og zoner på hudoverfladen.

Ved hjælp af denne terapi er det muligt først at analyse og derefter individuelt at stimulere ubalancer ift. den enkeltes behov.

Ved denne manuelle stimulering af punkter og zoner er det muligt at påvirke centralnervesystemet, meridianbaner og blod- og lymfekredsløb.

Ansigts Refleksterapi egner sig til behandling af symptomer af organisk, kemisk og muskulær art samt til afhjælpning af emotionelle problemer f.eks. stress, søvnløshed, barnløshed, forskellige gigtformer, mave-/tarmproblemer, urolige og ukoncentrerede børn o.m.a.

Ansigts Refleksterapien kan benyttes i samme udstrækning og til samme formål og patientgrupper som den klassiske fodzoneterapi. På grund af ansigts Refleksterapien bredere neurologiske fundament er det ofte muligt at opnå en mere målrettet behandling samt mere præcise og hurtigere resultater.

Ansigts Refleksterapien er en reflexologisk metode, hvis formål er at behandle grunden til kroppens organiske, fysiske, kemiske og psykiske ubalancer og fejlfunktioner. Behandlingen udføres ved manuel stimulering af punkter og zoner, på hudoverfladen i ansigt og kranie.

Ansigts Refleksterapien, der er afprøvet igennem et 20-årigt forløb, er sammensat af elementer fra forskellige tekniker:

  • Traditionel akupunktur
  • Kraniosakral terapi
  • Kinesiologi
  • Cyberteknik

SE MEGET MERE PÅ MIN NYE HJEMMESIDE: CENTER FOR REFLEKSTERAPI