Udtalelser

fra kunder

”Anne Dorte er lys, venlig og imødekommende – og meget, meget dygtig til det, hun beskæftiger sig med.
Anne Dorte sporede sig lynhurtigt ind på den problematik, jeg kom for at få hjælp til.
Det var mageløst dejligt at komme til den afklaring, jeg opnåede ved behandlingen og fik dermed ro i sindet.
Ud over coaching valgte jeg at få ansigtszoneterapi.  Waw .. det var fantastisk!  Lindrende og samtidigt mentalt forløsende.
Tusinde tak Anne Dorte!

Signe F., Frederiksberg

 

“At gå til coaching hos dig har givet mig nogle redskaber og metoder, som jeg selv kan arbejde videre med hjemme og derved få løst problemer, der måtte opstå.
Jeg har fået øjnene op for ting i mit liv, som jeg ikke selv kunne se, men som du var god til at spore dig ind på og som nærmest blev en a-ha oplevelse, da jeg selv kunne se det.
Du hjalp mig også til at bryde nogle gamle, uhensigtsmæssige mønstre i mit privat og arbejdsliv – og du gav mig mod på at prøve flere udfordringer i min private situation.
Kort sagt så hjalp du mig igennem en meget svær tid i mit liv, hvor en personlig krise var altoverskyggende. Jeg er sikker på, at jeg ikke var kommet så godt igennem denne krise, hvis du ikke havde hjulpet og guidet mig via din coaching.

Jeg kan kun sige tak!!!”

Suzi Kønskov

 

“Jeg føler mig set, hørt og mødt i hver eneste session med Anne-Dorte”
“Anne-Dorte skaber dybde og udvikling på sin varme og lette måde, hun evner virkelig at rumme mig. Hun er en unik lytter, som også hører det, jeg ikke siger.”

Per Rasmussen, fysioterapeut

 

“Anne-Dorte er rolig og nyder mødet med mig. Hvilket giver mig tid til at reflektere over mit svar, mens hun samtidig holder mig fast i processen. Jeg får ikke lov til at ‘løbe om hjørner’ med hende. Derved forbliver mig mål for øje, hvilket for mig skaber en levende proces.”

Marianne Leer, hospitalsklovn

 

“Anne-Dorte er et af de mest givende mennesker, jeg kender. Hun er fantastisk kreativ og ejer et personligt blik for det helt særlige og særegne. Såvel på det materielle som på det personlige, medmenneskelige plan.”

Charlotte W. Petersen, regional udviklingskonsulent, Dansk Røde Kors