Anne-Dorte Wæver

Min mission er at vende et menneske imod det bedste i sig selv og lade det vokse der ud fra.

Bag mig har jeg en socialpædagogisk uddannelse og 25 års erfaring i at arbejde med mennesket i centrum. Jeg har en psykoterapeutisk uddannelse fra Specular, Coach uddannet fra Sofia Manning, Ansigts Refleksterapeut, Bachs terapeut, –  derudover har jeg arbejdet med sparring, supervision, forældresamtaler, neuropædagogiske kurser og forløb.

Inspiration, sparring og selvudvikling får jeg gennem supervision, kurser, mine netværksgrupper og venner. Dét er en stor del af mit liv og fuldstændig uundværligt for mig. Jeg sætter en ære i at “tage min egen medicin” og være skarp ift. de mennesker og udfordringer, som jeg skal hjælpe.

For mig er det væsentligt, at arbejde med “det hele menneske”, så der bliver overensstemmelse mellem dine tanker, følelser og handling, så dine ressourcer bliver brugt konstruktivt og fremadrettet.

Det er coaching et eminent redskab til.

Ansigts refleksterapi:
Lysten til at arbejde med mennesker har ført mig videre i arbejdet med Ansigts Refleksterapi – en noget anderledes vinkling, men med til at åbne op for flere parametre og virkningsfulde kombinationsmuligheder i arbejdet med mennesker. Coaching og ansigts refleksterapi er en virkningsfuld kombination især til behandling af stress og depressioner og giver gode effektive resultater.

Børn med specielle behov: Børn med specielle behov har altid, i mit arbejde som socialpædagog, haft en stor plads i mit hjerte. Det er da helt naturligt for mig at arbejde med  børn og bruge Ansigts Refleksterapien som er en virkningsfuld stimulering til de børn der lider af dysfunktioner. Jeg er instruktør i DK for Lone Sørensens koncept “Børn med specielle behov”, og samarbejder med Lone Sørensens “Team Temprana, DK”.

SE MEGET MERE PÅ MIN NYE HJEMMESIDE: CENTER FOR REFLEKSTERAPI